Het papa verhaal.

Zoals vele van jullie wellicht al weten zijn wij al ruimte tijd bezig met zetten van stappen richting het vaderschap. In 2017 zijn we gestart met het onderzoeken van de mogelijkheden voor ons, om papa te worden. Uit de verschillende opties kwam draagmoederschap voor ons favoriet naar voren.

Waarom deze blog?
We zijn deze blog gestart omdat we merkten dat er veel interesse is in ons verhaal. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om ons verhaal openbaar te maken, zodat we mogelijke andere papa’s en/of mama’s kunnen helpen, ondersteunen en motiveren. Je kunt vanaf nu onze reis volgen via deze blog.

Twijfel niet om een reactie te plaatsen onder onze berichtjes. Je kunt ons ook altijd een berichtje sturen via de contactpagina! Ohja en als je op de “volg-knop” drukt krijg je automatisch een update bij een nieuw bericht!

2 gedachten over “Het papa verhaal.

Voeg uw reactie toe

  1. Lieverds wat mooi deze blog van jullie avontuur samen!
    Wij zullen jullie zeker volgen en jullie weten het al maar nogmaals heel heel heel veel geluk gewenst ….. we gunnen het jullie van harte en weten zeker dat jullie super lieve papa’s gaan worden❤❤
    Met alle liefde van de wereld……..Dikke kus ……Claudia Eddy en de meiden….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: