De eerste date.

In oktober 2018 zijn we via Facebook in contact gekomen onze draagmoeder Melanie en haar toenmalige vriendin.

Na een tijdje digitaal contact besloten we een fysieke date te plannen. 10 november was het zover, een spannend moment! De dames kwamen bij ons eten. Michel had zich de hele dag in de keuken uitgesloofd om een goede indruk te maken. “We zijn onderweg” stuurde Melanie naar Gino en een lichte spanning was bij ons merkbaar. Het ging nu echt gebeuren. Een uur later (om 19:00) zagen we vier vrouwen benen langs onze raam lopen, daar waren ze.

Met een gezonde dosis spanning maakten we de deur open en zagen twee leuke, spontane, maar zenuwachtige dames. Het voelde als een eerste date. Michel had een trucje gezien bij het programma ‘first dates’ om de spanning te breken, namelijk de vraag stellen “Zijn jullie ook zenuwachtig?”. Iedereen heeft de eerste keer meestal dezelfde spanning en hiermee maak je dit bespreekbaar.

Na een kop koffie gaan we aan tafel en is het tijd voor de eerste ronde tapas. De avond vloog voorbij. Het was zelfs zo dat de dames rond 11 uur naar huis wilden gaan, maar om 12 uur nog steeds bij ons op de bank zaten.

Na 12 reden gingen ze naar huis. Gino en ik keken elkaar aan… dit voelde goed. Benieuwd wat ze van ons vonden. “We zijn thuis. Bedankt voor de gezellige avond.” stuurde Melanie een uur later.

Vanwege de privacy hebben we in overleg met Melanie besloten om momenteel alleen haar voornaam te gebruiken en geen foto’s te plaatsen waar zijn herkenbaar op staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: