De klik.

De dag na onze date ontvingen we van Melanie een uitgebreid berichtje waarin ze vroeg of we samen met haar dit avontuur aan wilden gaan. We waren dolblij dat de klik wederzijds was en dat ze exclusief met ons verder wilde.

In die tijd die volgde zijn we bij de dames op bezoek geweest, samen naar de kerstmarkt gegaan, ontmoeten we de kids en zijn we meerdere keren gaan uiteten. Onze band groeide en de basis voor een goede vriendschap was gelegd.

Melanie had via de website “zwanger voor een ander” een vragenlijst gevonden. Hierin staan vragen die belangrijk zijn voor het traject. Het schept een beeld van hoe iedereen in het traject staat. Al snel bleek dat we op 90% van de vragen dezelfde antwoorden hadden ingevuld. De vragenlijst was het onderwerp van onze januari date.

Er komt nog een link op onze blogpagina waarin we allerlei handige documenten plaatsen voor papa’s (en mama’s) die in een hetzelfde traject als wij zitten of hierover denken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: