Een nieuw begin.

Onze januari date zag er anders uit, dan we in eerste instantie voor ogen hadden. Om ons 4-jarig jubileum te vieren ging wij een paar dagen naar Edinburgh. Bij terugkomst kregen we beide van Melanie een appje met de vraag om haar even te bellen. We schrokken… Ze vertelde ons dat haar relatie was verbroken. Een pijnlijk moment voor ons allemaal. Wat nu?

In de tijd die volgde ondersteunden we Melanie waar we konden. Het was een periode van pieken en dalen, maar met uitzicht op een goede toekomst. Melanie maakte ons meteen na de breuk duidelijk dat dit geen invloed zou hebben op onze plannen. Ze vroeg ons alleen wat meer geduld te hebben. Iets wat voor ons niet meer dan logisch was. Door de gebeurtenis in die periode is onze band in korte tijd erg sterk geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: