Avondje uiteten.

Op zaterdag 25 mei hadden we afgesproken om samen met Melanie, Ilzebeth en Frank (de moeder van Gino en haar man) te gaan uiteten. Het ’s middags appte Melanie dat ze nerveus begon te worden. We pikten haar om 19:00 en reden met z’n drieën richting Roermond.

We reden de straat in. Zowel Gino als Melanie begonnen nu toch wel wat zenuwachtig te worden. “We zijn er”, zegt Michel. We stappen uit en bellen aan. Ding dong! Frank maakte deur open. “Gefeliciteerd”! Het was Frank zijn verjaardag, een dubbele reden om te gaan uiten. We lopen door de woonkamer in, waar Ilzebeth is. Een ietwat onwennige situatie wordt doorbroken door de 3 enthousiaste honden. Na een korte kennismaking stappen we de auto in en rijden het centrum van Roermond in.

We besluiten een hapje te gaan eten bij “Op Sjtap” en gezellige en hippe (een woord wat Gino vaak gebruikt ;)) tent aan de Roerkade. Na een borreltje op het terras gaan we naar binnen. Vooraf kregen we verschillende gerechtjes om te delen. Aangezien Gino geen keuze kon maken, bestelde hij ze maar allemaal…

We hadden onze voorgerechten nog niet op of de hoofdgerechten stonden al op tafel. Een foutje van de keuken. Hier wisten Ilzebeth en Melanie goed op in te spelen en een drankje van het huis eruit te slepen. Ondanks de kleine miscommunicatie hebben we heerlijk gegeten en was de service van het restaurant uitstekend! Rond half 12 lopen we richting auto. Het was een gezellige, ongedwongen avond.

5 gedachten over “Avondje uiteten.

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: