Lunch date.

Vandaag was het tijd dat Melanie de ouders van Mich zou ontmoeten. We hadden afgesproken dat Melanie, en haar nieuwe vriendin, om 12:45 bij ons zouden zijn. Vervolgens zouden we samen naar Peil 5 in Schinnen rijden.

Licht gespannen vertrokken we, iets later dan gepland, om 13:00 uit Sittard om Thea en Pierre te ontmoeten. We waren iets te laat (zoals de meeste wel van ons gewend zijn ;). Om 13:15 liepen we de lunchzaak binnen. Daar zaten ze al op ons te wachten. Na een korte ronde knuffels, handjes schudden en voorstellen namen we plaats aan tafel.

Eerste koffie! Het gesprek loopt soepel en het voelde direct fijn en vertrouwd aan. Onder het genot van een goede lunch praten we over van alles. Naast de alledaagse dingen, worden er ook wat gerichtere vragen gesteld.

Na een lekkere lunch besluiten we om nog even mee naar Oirsbeek te gaan. Op het moment dat we daar aankomen is er nog een jaarlijkse braderie gaande. De dames konden natuurlijk de verleiding niet weerstaan en we lopen een rondje. Her der blijven verschillende dingen aan onze vingers plakken. Melanie slaagt hier voor een aantal leuke spullen voor haar nieuwe huisje.

We sluiten de middag af bij Thea en Pierre met een kop koffie en cake met aardbeien. We kunnen allemaal terug kijken op een gezellige middag, waar we elkaar beter hebben leren kennen.

Weer een stapje verder in ons avontuur…
Aanstaande dinsdag mogen we weer een nieuwe stap zetten. Benieuwd? Volg ons dan en kijk einde van deze week naar een nieuwe blogpost.

Een gedachte over “Lunch date.

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: