Bella Italia.

Na een drukke periode voor ons beiden, zowel privé als zakelijk, is het tijd voor een break. We hadden eerder dit jaar een 11-daagse vakantie gepland naar het zonnige Sardinië! En zonnig was het!

Het zweet breekt ons uit! Niet van de inpakstress, maar van de tropische temperaturen bij het inpakken van de koffers. 40 graden in Nederland, hou op met me! Bij elk t-shirt dat we vastpakken lopen er 10 zweetdruppels extra over ons voorhoofd. De laatste spullen proppen we in onze tas en maken ook de reistas van Binkie klaar. Ja, ook Binkie is toe aan vakantie. Hij mag 11 dagen logeren bij familie van ons, wat een luxepoes!

Nadat we Bink hebben afgezet, de oh zo belangrijke ‘regels’ hebben uitgelegd en hem nog een dikke knuffel hebben gegeven, rijden we naar het vliegveld. Here we go! Binnen een paar uur staan we op Italiaanse bodem! 11 dagen zon, zee, cultuur en lekker eten! YES!

Wat een mooi verblijf hadden we! Een groot stuk land met verschillende kleine gebouwen erop. Uitkijkend op een landelijk gebied met de bergtoppen in de verte. Waar je ook kijkt zie je kruiden, vijgenstruiken, olijf- en pijnbomen. Naast ons huisje was de perfecte chill spot inclusief twee hangmatten. Hier hebben we dan ook wat uurtjes doorgebracht.

Ondanks dat we beiden flink verkouden waren, hebben we heerlijke dagen gehad! Mooie kleine strandjes, leuke dorpjes, een sfeervol verblijf, lekker eten en mooie natuur maakten de vakantie “Bellisma”! Zeker een aanrader!

Hieronder een kleine selectie van onze vakantiekiekjes!

Tip van ons!
Ga je 2 weken naar Sardinië? Huur een auto en verblijf 1 week in het noorden en 1 week in het zuiden. Door de slingerende bergwegen is autorijden in Sardinië tijdrovend.

2 gedachten over “Bella Italia.

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: