Daddy day care.

“Wanneer mogen we komen logeren?!” Een vraag die we de afgelopen weken vaak te horen hebben van de kids van Melanie. Vorige week zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Gewapend met logeerspullen, goede zin en een beetje zenuwen, kwamen ze bij ons aan.

Na een korte ‘wat moet je over mijn kinderen weten’-instructie, vertrokken Melanie en Angela naar Nijmegen. Ok, en nu?! Let the entertainment begin.

Het was meer dan 30 graden, dus zwemmen was de meest logische optie. Zwemspullen pakken en op naar Steinerbos! Deze kinderspeeltuin, met zwembad, was ideaal voor vandaag. De oudste wist al snel vriendjes te maken en trok zijn eigen plan. Wij splitsten ons op; Gino nam er ééntje mee naar de speeltuin en Michel ging met de jongste naar het zwembad. Het was wel even extra opletten, i.v.m. de pas geplaatste buisjes. Uiteindelijk was dit toch de place to be met deze tropische temperaturen.

Na het zwemmen hebben we samen frietjes gegeten. We hadden de kids belooft dat we na de frietjes, richting de stad zouden lopen om hier een ijsje te eten. De dag sloten we samen af met een kampvuur met marshmallows. Na het poetsen van de snoetjes en tanden was het bedtijd. Toen ze eenmaal in dromenland waren, konden we de dag even met ons tweetjes doornemen. Conclusie: Daddy Day Care GiMi is door naar de volgende ronde!

Na een nacht slaap, werden we op zondagochtend onthaald met een dikke ‘goedemorgen knuffel’. Oude tijden herleven: tekenfilms kijken in de pyjama en ontbijten op de bank. Lekker kneuterig, net als vroeger. Rond 11 uur werden de kids weer opgehaald.

“Wanneer komen ze weer??”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: