Papierwerk.

Wow, het gaat ineens snel. Afgelopen weken hebben we flink wat dingen moeten uitzoeken en knopen door moeten hakken. Hieronder een kleine update van alle zaken die ons de afgelopen weken hebben bezig gehouden.

Concept draagmoederovereenkomst.

Vorige week hebben we van Nicoline het concept van de draagmoederovereenkomst ontvangen. Alle zaken die we tijdens ons gesprek met haar hadden besproken waren op een begrijpelijke manier vermeld. Voor ons was het vooral belangrijk dat de belangen van alle partijen op een zo goed mogelijke manier worden omschreven en op papier staan. Het is nu aan Melanie om dit concept, met haar advocaat te bespreken. Daarna kan alle feedback terug naar Nicoline en kan ze de definitieve versie opstellen.

Verzekeringswerk.

Naast het goed omschrijven van ‘de bedoeling’ van ons draagmoeder-traject, is ook het afdekken van de mogelijke financiële risico’s een belangrijk aspect. “Wat als er onverwacht iets gebeurt tijdens de zwangerschap”. Hiervoor hebben we contact opgenomen met onze vaste verzekeringsadviseur. De verzekeringen die voor ons nuttig zijn: overlijdensrisico verzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering.

Testamenten.

Om ervoor te zorgen dat ook bij een eventueel overlijden alle zaken goed geregeld zijn, is het belangrijk om voor ons alle drie een testament op te maken. Hiervoor hebben we verschillende offertes opgevraagd bij diverse notariskantoren. Gelukkig hoeven we hier op dit moment nog niet verder mee te gaan. Dit komt pas aan bod gedurende de zwangerschap.

Nieuwe stijl.

Zoals jullie wellicht hebben gezien, hebben we onze blog in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast hebben we ook het domein “www.papenpapa.com” aankocht.

“Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read”
– Leo Burnett –

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: