Het ‘doe-het-zelf-pakket’.

Tja, wat typ je dan in bij Google? “Zelfbevruchting”, “Hulpmiddelen om zelf zwanger te worden”… Uiteindelijk komen we door de zoekterm “zelfinseminatie” uit bij de website www.zelfinseminatie-shop.nl. Een webshop met verschillende hulpmiddelen en tips voor zelfinseminatie.

Naast allemaal losse onderdelen, zoals een spuit, opvangcontainer (klinkt groter dan het daadwerkelijk is ;)) en canule, zijn er ook voordeelverpakkingen! Handig, want we weten nu nog niet hoeveel we er nodig hebben. We besluiten voorzichtig te beginnen en bestellen één voordeelverpakking met 2 containers, 4 spuiten en 4 canules. Een paar dagen later valt de ‘discrete envelop’ op de deurmat. Uitpakken maar!

Hoe je het ook wend of keert, de daadwerkelijke ‘daad’ lijkt voor nu een onromantische en plastische handeling. Het is niet meer dan sperma opvangen in een potje, opzuigen met het spuitje en inbrengen bij de draagmoeder. Gelukkig hebben we nog even de tijd om een soort van tactiek te bedenken, eerst alle andere zaken goed regelen.

Een gedachte over “Het ‘doe-het-zelf-pakket’.

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: