De overeenkomst.

Zoals jullie eerder in onze blog hebben gelezen, zijn we al een tijd bezig met de draagmoederovereenkomst. Na intensief mailcontact met Nicole en JoAn van Tol (de advocaat van Melanie) is er een definitieve versie opgesteld.

Afgelopen maand viel de door Nicoline opgestelde overeenkomst bij ons op de deurmat. Het enige wat wij nog moesten doen, was het ondertekenen van de overeenkomst. Hiervoor hadden we een Skype meeting gepland met Nicoline. Fijn, de techniek van tegenwoordig, dat scheelt ons weer een 5-urig ritje naar de randstad.

Na een kleine technische storing wisten we een goede video connectie tot stand te brengen. Na het doornemen van de overeenkomst was het dan tijd voor de ondertekening. Een belangrijke stap binnen ons traject, want nu al het papierwerk geregeld is, kunnen we aan het echte werk beginnen…

2 gedachten over “De overeenkomst.

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: