Van twee kanten.

Op zaterdag 16 november waren we te gast bij de Volkskrant. Wij werden hier geïnterviewd door Corine Koole voor de podcast “Van twee kanten”. In deze podcast worden twee partners geïnterviewd over een ingrijpende gebeurtenis of situatie in hun relatie.

Na een ritje van 2 uur komen we om 14:00 aan bij het INIT-gebouw, waar meerdere mediabedrijven zijn gevestigd. Het is zaterdag, dus het is redelijk uitgestorven en we moeten even zoeken naar de ingang. Toch maar even de hulptroepen inschakelen…. daar is Corine al! Samen lopen we naar het zenuwcentrum van de Volkskrant, waar we Simone treffen. Corine zal het interview afnemen en Simone is verantwoordelijk voor het editen.

Na een korte rondleiding is het zover. Een klein archiefkamertje, met opnameapparatuur en een booglamp zijn decor voor het interview. Gino is als eerste aan de beurt. De deur gaat dicht. Een dik uur later gaat deze weer open, nu is het de beurt aan Michel.

We werden onderworpen aan veel uiteenlopende vragen, zoals “Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Waarom wil je een kind? Hoe zie je het vaderschap voor je? Wat wordt de rol van Melanie?” Allemaal vragen waar we van tevoren goed over hadden nagedacht. Maar tijdens een interview is toch anders, dan je je van tevoren kunt bedenken. Een ruime 3 uur later staan we weer buiten. Het was een leuke, maar intense ervaring.

Benieuwd naar het eindresultaat? Klik op de ‘play’ knop om de podcast te luisteren.

Via deze weg willen we Corine en Simone bedanken voor het mooie interview. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: