It’s a YES!

Eindelijk mogen we het goede nieuws delen: We zijn zwanger! Ofja, niet wij natuurlijk, maar Melanie. Na een paar opwarmrondes, was het raak. Op dit moment (eind januari) zitten we in onze 15e week en is de kleine zo groot als een peer. Hoe onze afgelopen maanden eruit zagen?? Check deze post.

In onze blog ‘Ready, set, go.‘ hebben we jullie al verteld hoe het insemineren eraan toe is gegaan. Na een eerste, mislukte, inseminatiepoging, zijn we eind oktober, aan een tweede poging begonnen. Deze verliep al een stuk minder stuntelig. Als volleerd inseminatie-experts zijn we te werk gegaan. Hierna begon een periode van wachten…zenuwslopend.

Op zondagochtend kregen we een appje van Melanie: “Ik moet jullie spreken”. “Huh, Wat is er aan de hand?”: dachten we allebei. Ons spanningslevel steeg naar een toppunt, want we zouden op woensdag pas een zwangerschapstest doen. Een uurtje later zaten we, een beetje ongemakkelijk, met zijn vieren bij ons aan de eettafel, wachtend tot Gino de koffie klaar had. En toen kwam het…..”Ik kan jullie vertellen dat het gelukt is, we zijn zwanger!” Een gevoel van vreugde, blijdschap en opluchting, gecombineerd met tranen van geluk. Onbeschrijfelijk! Een spannende tijd van controles, echo’s en ‘baby shizzle’ regelen staan ons te wachten.

De 7 en 12 weken echo.

Onze eerste echo was bij de verloskundigenpraktijk in Geleen. Na 5 minuten wachten werden Gino en Melanie bij de assistent geroepen om wat papierwerk te regelen. Na 10 minuten mochten we allemaal naar binnen bij de verloskundige. Het moment van de waarheid. ‘Todom-todom-todom’, we horen en zien een knipperend stipje: het hartje (#smelt). Ook dit was een bijzonder moment. Voor het eerst je kindje zien, ook al is het dan echt héééél klein, blijft bijzonder.

“7 weken echo”

Een paar weken later was het tijd voor de eerste termijnecho van twaalf weken. Deze afspraak was bij de echoscopist in het ziekenhuis in Maastricht. Opnieuw horen we een mooi kloppend hartje én zien we de contouren van de kleine al een stuk beter.

“12 weken echo”

Nu is het wachten op de volgende echo: de geslachtsbepaling!
Stay tuned!

2 gedachten over “It’s a YES!

Voeg uw reactie toe

  1. Yessssssss het kleine wondertje groeit….het is gelukt! Melanie je bent een topper dat je dit mogelijk maakt voor en met Mich en Gino…..nogmaals gefeliciteerd alledrie…….spannend er komt een klein neefje of nichtje…..
    Kus van ons vijven …..

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: