De wereld die baby heet.

Vrijwel gelijk nadat we wisten dat het een jongetje is, kwam onze shopping-drang opzetten. Truitjes, broekjes, knuffeltjes…alles wat klein en leuk was hebben we ingeslagen. Voor we het wisten hadden we een hele garderobe voor de kleine, maar konden we het nergens kwijt.

Ok, misschien moesten we ons eerst verdiepen in de ‘grotere dingen’, zoals: het kamertje en de kinderwagen. Maar waar ga je beginnen?… Verschillende vrienden en collega’s kwamen met ‘kinderuitzet-lijsten’. Op basis van deze lijsten hebben we onze eigen baby uitzet lijst samengesteld, die je hier kunt vinden.

Shopping time.

Gewapend met een boodschappenlijstje reden we naar Heerlen en dompelden ons onder in de wereld die baby heet. De schuifdeuren van Babypark gaan open en 2 massale verdiepingen die BABY schreeuwen komen ons tegemoet. We besluiten eerst de eerste verdieping te checken en daarna naar beneden te gaan.

In het begin voelde Michel zich enigszins ongemakkelijk, tussen allemaal aanstaande ouders en op zoek naar spullen waar we weinig van wisten. Als twee “papa’s to be” werden we niet raar aangekeken of anders behandeld, maar het was meer een ‘eigen gevoel’ bij Michel. Wat hebben we eigenlijk nodig? Wat is de beste keuze? Welke materiaal is het beste voor het kindje? Allemaal vragen waar we nog geen antwoord op hadden. We besloten bij de kinderwagens te beginnen.

De voorselectie was gemaakt! We liepen met een bak aan informatie en een voldaan gevoel terug naar huis. Uiteindelijke hebben we de aanbiedingen in de gaten gehouden en veel spulletjes online gekocht. Dat is ook onze gouden tip: Kijk op tijd wat je mooi vind en zoek online naar aanbiedingen of kijk op marktplaats. Het is allemaal al duur genoeg.

2 gedachten over “De wereld die baby heet.

Voeg uw reactie toe

  1. Ja ja langzaamaan wordt het wel erg spannend……mooie blog weer schatten…. 😘 Dikke kus van ons vijven…..p.s. Het duurt volgens Iza veel te lang😉😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: