De babyshower.

Op zondag 2 mei werden we verrast met een babyshower, natuurlijk helemaal Corona-proof. Tussen 12:30 en 13:00 zouden goede vrienden bij ons zijn, voor een wandeling met de hondjes… Jaja, dat werd toch even iets anders.

Het is 12:53: “Klop, klop, klop”. We maken de deur open en zien twee onbekende mensen met een aantal dozen, een bos bloemen, een heliumballon en een tas met cadeautjes voor de deur staan. “Gefeliciteerd!”, zeggen Chrissy en haar vriend. Chrissy is de eigenaresse van BAM in Heerlen en heeft speciaal voor ons een hightea/lunch gemaakt.

Een beetje beduusd en met volle handen lopen we terug naar de woonkamer. We zetten alles neer op de tafel. En nu? We lezen eerst de brief de erbij zat:

“Lieve Gino en Mich, SUPRISE, liep dit even anders dan gedacht…Jullie worden PAP en PAPA en daar hoort natuurlijk een babyshower bij. Tja, die hadden we ook gepland, maar door Corona kon deze helaas niet doorgaan zoals gehoopt…

We hadden het graag samen willen vieren.
Geniet ervan en heel veel liefs.”

Na het lezen van deze mooie (in het echt langere) brief, hebben we alles op de tafel uitgestald en iedereen proberen te video-bellen. Om zo toch even samen van dit moment te kunnen genieten. And now: Let’s eat! Alles was overheerlijk en meer dan genoeg om nog een tweede keer van te eten. Gelukkig hadden we het ontbijt al over geslagen :).

Namens ons: “Bedankt, het was echt super geregeld!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: