Hi, nice to meet you!

Waar tinder al niet goed voor is… In december 2014 kwamen we met elkaar in contact via Tinder. Na vele uren berichten sturen besloten we in januari af te spreken. Altijd een spannend moment, zo’n eerste ontmoeting. We hadden afgesproken om een drankje te doen in Roermond, waar Gino toen woonde. Vanaf dat moment hebben we elkaar niet meer los gelaten en was onze relatie een feit. Sinds december 2015 staat Gino officieel ingeschreven als inwoner van Sittard. De afgelopen jaren hebben we samen al veel mooie, maar ook minder mooie, momenten met elkaar mogen delen. Zo zijn we samen verliefd geworden op Ibiza, hebben we mooie plekken op de wereld ontdekt en staat onze agenda jaarlijks gevuld met een paar leuke festivals.

Oefen papa’s

In september 2015 hebben we ons gezinnetje uitgebreid met Binkie, onze hondenbaby. Deze goudbruine Spaanse viervoeter stal direct ons hart en wijkt sindsdien niet meer van onze zijde.

Wie zijn wij (Bink)

In het begin was het vooral voor Michel even wennen. De onderbroken nachten, rommel in de woonkamer en verandering in ritme. Om nog niet te spreken over de ravage die we soms aantroffen als we thuis kwamen…. (lees: gaten in de bank, kussen gesloopt en een omvergetrokken kerstboom)  Maar zijn liefde, aanhankelijkheid en vrolijke kopje maakten het allemaal meer dan waard.

The real deal


Na het oefenen met Bink, werd het tijd voor ‘the real deal’. We besloten om verschillende bijeenkomsten van stichting “Meer dan gewenst” te bezoeken. Hier kregen we informatie voor roze ouders met een kinderwens. Dat het een weg met veel obstakels zou worden, werd ons als snel duidelijk. Maar, waar een wil is, is een weg.


And so our journey began…

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: